Min Italienske butik

online & fysisk butik

Du kan finde Oliolio både fysisk og online. Jeg er placeret fysisk på Bagsværd Hovedgade 83 i 2880 Bagsværd.

I min fysiske butik kan du komme og opleve de italienske råvarer helt tæt på. Du kan komme og se, mærke og smage på hvad jeg vil sige, er essensen af Italien. Jeg byder gerne alle velkommen og giver gode råd til hvordan du kan bruge mine italienske produkter i din hverdag for at kunne få det fulde ud af f.eks. en fremragende italiensk vin.

Min Passion

Jeg elsker italienernes stolte levevis på traditioner og deres passion for naturen og mad og vin. Oliolio handler om at hente de ægte råvarer fra det autentiske Italien hjem til Danmark, så alle dem som kender Italien så godt, ikke skal lade sig nøjes. Du skal kunne hente dine ynglingeprodukter i min butik såvel online som fysisk, og hvis du ikke kender Italien får du også muligheden for at opleve stemningen og smage på produkterne i min fysiske butik.

Sortimentet vil spænde vidt, da det er vigtigt for mig at butikken oser af det ægte Italien og jeg vil løbende skifte ud i sortimentet, når jeg finder produkter, der giver dig mere. Jeg tilbyder kun produkter fra mit netværk af mindre producenter, og hvor der er lagt vægt på respekten for naturen og tilsat sjæl og historie. Velkommen til Italien.

Se det store udvalg

Olivenolier

Vineddike/balsamico

Grøntsager

Vine og spiritus

Skønhed og
pleje

Søde sager

Salt og krydderier

Keramik og porcelæn

De anderledes

Scroll til toppen

Har du spørgsmål?

Udfyld felterne og dit spørgsmål, så vender jeg tilbage til dig.

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.