Vores italienske leverandører

Vores italienske leverandører

💨Travl uge i butikken med smagsprøver fra nye potentielle nye italienske leverandører. Ofte bliver vi spurgt om, hvordan vi udvælger vores leverandører og hvordan vi kommer i kontakt med dem!🤝
🇮🇹Igennem de sidste mange år har vi besøgt Italien utallige gange! Og når først der er skabt kontakt ja så modtager man ugentligt forespørgsler på samarbejde! Det kan være fra det Italienske handelskammer, men også direkte fra 🍷 vinbønder, 🫒 olieproducenter eller noget helt andet!

Det er en hel naturlig proces. Som udgangspunkt er vi rigtigt glade for vores samarbejdspartnere, men af og til skal vi også prøve nyt så vi hele tiden optimerer vores tilbud. Eksempelvis har vi i denne uge haft en online oliesmagning og 2 online vinsmagninger. Derudover har vi fået tilsendt forskellige Limoncello 🍋 og hasselnøddelikør du kan teste i butikken. Ja vi har sågar et morgenmadsprodukt baseret på knuste olivensten.

Og selvfølgelig inddrager vi også jer i dette, for det er sådan italienerne gør det og sådan vi kan lide det.🇮🇹🤝🍇
Har du tid og lyst til at komme forbi Oliolio og smage nogle af disse produkter som vi tester af, jamen så bliver vi bare rigtig glade for at se dig i butikken.
I øvrigt har butikken i næste måned været åbnet i 18 måneder og i dag fik vi den 18 leverance fra Italien, så mon ikke der er en lille happening på vej😉

Håndplukkede specialiteter

Gå på opdagelse i vores lækre og håndplukkede italienske specialiteter

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.