Vingård : Dolcetto-druerne til denne vin blev produceret på en vinmark beliggende i Barbaresco, i Cuchet-området. 100% Dolcetto druer.
Jord : Kompakt med en udbredelse af kalksten og ler.
Efter klaring lagres vinen i 3 måneder på franske egetræsfade og 2 måneder i stålbeholdere
Efter aftapning lagres vinen i mindst 2 måneder i flasken liggende i kælderens ro og mørke, inden den sættes på markedet.
Farven er en flammende rubinrød med violette reflekser. Parfumen, intens og vinøs, fremhæver noter af viol og morellokirsebær. Smagen er tør, fyldig, krydret og med en behagelig mandeleftersmag
Ved bordet : Ung og frugtig vin, som kan ledsage hele måltidet, men ubetinget bedst til forretter og hvidt kød. Også fremragende til mellemlagrede oste
Konservering : Det mest egnede miljø til bevaring er den underjordiske kælder, ved en konstant temperatur og i fravær af lys og støj