Druer : Nebbiolo 100%
Nebbiolo-druerne til denne Barbaresco blev produceret på en vinmark beliggende på Montefico-bjerget i Barbaresco. Jordbund med meget kalk og ler
Efter klaring lagres vinen i 26 måneder på franske egetræsfade på 20 og 40 hl og i 3 måneder i stålbeholdere.
Forfining : Efter aftapning lagres vinen i mindst 6 måneder i flasken liggende i kælderens stilhed og mørke, inden den sættes på markedet.
Farven er granatrød. Den rigelige, elegante og blomsteragtige duft, med noter af rose og krydderier. Smagen er tør, fyldig, med fantastisk struktur og harmonisk
Ved bordet : Vin med stor karakter, særlig velegnet til at ledsage salte retter, især dem baseret på kød. Den er også behagelig med lagrede oste og til mediteret indtagelse mellem måltiderne
Konservering: Det mest egnede miljø til bevaring er den underjordiske kælder, ved en konstant temperatur og i fravær af lys og støj