Italiensk Spiritus

Spiritus importeret fra Italien

Er der noget Italien er god til, så er det at skabe hygge. I Danmark forbinder vi ofte hygge med familie, god mad og måske en lækker drink. Det er det samme i Italien. Italiensk spiritus er kendt verdenen over for deres eksklusivitet og smag. Hos Oliolio har vi et udvalg af italiensk spiritus som rummer tre solide hjørner af spiritussen: Gin, Vermouth og Limoncello.

 

Italiensk Gin

Vi forhandler den italienske gin – Berto Gin. Den er produceret i regionen Piemonte og fremstillet efter den helt traditionelle tørre engelske gin. Der hvor Piemonte-karakteren melder sin ankomst, er ved implementeringen af citrus, malurt og rosmarin. Tre meget italienske smage – alt samlet i en super lækker gin.

 

Italiensk Vermouth

Vermouth er en fantastisk tilføjelse til dit barskab, hvis du ikke har dannet bekendtskab med vermouth før. Italiensk vermouth er fyldt med smag og duft og passer perfekt til den kendte italienske drink: Negroni. Vi forhandler to typer italiensk vermouth – Berto Vermouth Bianco og Ca’ Barun Vermouth Di Torino.

Berto Vermouth Bianco er en lys vermouth, som er fyldt med smag af vanilje, kanel, rosiner. Den har en mild bitterhed og en god syrlighed.

Ca’ Barun Vermouth Di Torino er en mørk vermouth. Smagen kendes hurtigt igennem dens naturlige ekstrakter af appelsin, kirsebær og salvie. De tilføjede urter i vermouthen bringer en bitterhed, men uden at overdøve den fantastiske smag af vildkirsebærrets sødme og friskheden af den søde appelsin.

 

Italiensk Limoncello

Hvis man nogensinde har spist på en rigtig italiensk restaurant, så har man sikkert oplevet at blive tilbudt et lille glas med gul spiritus efter det endte måltid. Denne gule spiritus er limoncello. Vi forhandler denne fantastiske italienske spiritus i mærket Elixir. Elixir Limoncello er 100% økologisk og bæredygtigt og brygget på en simpel opskrift. Limoncelloen er lavet på 100% økologisk alkohol, sukker og en infusion af friske og saftige økologiske citronskaller fra det helt sydelige Italien. Så vil du smage de italienske citroner, så er Elixir Limoncello et godt bud.

Scroll til toppen

Velkommen til Oliolio

Hos Oliolio forhandler vi blandt andet spiritus. For at du kan handle her, skal du minimum være 18 år. Bekræft din alder herunder:

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.