Italiensk Olivenolie

Italiensk Olivenolie

Vores italienske olivenolier er importeret direkte fra Italien. Vi har et stort udvalg af olivenolier der er aromatiseret. Læs mere om de individuelle produkter ved at klikke ind på produktet. Så prøv vores italienske olivenolier og få en autentisk italiensk madoplevelse.

Vores udvalg spænder over flere klassiske italienske olivenolier. Vi har italiensk olivenolie, som ikke er aromatiseret, men blot er spændt op på de autentiske smage af oliven med enten en let eller kraftig smag.

Dertil har vi også de aromatiserede italienske olivenolier, som alle sammen er importeret fra Italien. Så hvis du står og mangler italiensk olivenolie til en italiensk fiskeret, så kan en olivenolie der er aromatiseret med appelsin være ideel, da den bringer den delikate balance til fiskens fedme med middelhavsområdets citrus.

 

Hvad kan jeg forvente?

De fleste i Danmark kender olivenolien fra supermarkedet, den man køber for at kunne stege nogle lækre grøntsager på panden, men olivenolie er meget mere end dette. Hos Oliolio sørger vi for at få importeret ekstra jomfru olivenolier hjem. Denne type olivenolie er anerkendt som værende den bedste, som yderligere er støttet af EU lovgivning. Der er store krav til ekstra jomfru olivenolie, da der ikke må være nogle fejl eller afvigelser i resultatet eller processen. Det er derfor en dyr proces at udvinde denne type olivenolie, som også gør at den koster mere end den man kender fra sit lokale supermarked.

En ekstra jomfru olivenolie kan sagtens blive brugt til at stege på panden, men ses bedre som værende krydderi til din mad. Den friske og dog bitre duft af nyslået græs giver lysten til at rejse til hjertet af Italien og sidde med en god flaske vin og nyde en lækker middag i sommervarmen. Alle vores aromatiserede olivenolier er ekstra jomfru olivenolie, så du kan forvente en komplet italiensk oplevelse uden fejl og afvigelser.

 

Hvilken olivenolie skal jeg vælge?

Vi har et bredt udvalg af italienske olivenolier, som også kan gøre det svært at vælge den specifikke olie til ens behov. Vi anbefaler at man planlægger retter og finder en olivenolie der passer til retten. Hvis du laver en mild ret, som en uskyldig sommersalat, så kan en mild olivenolie uden for mange aromaer være perfekt til at skabe harmonien. Hvis man derimod ønsker at lave kraftige smagsretter, så passer vores aromatiserede ekstra jomfru olivenolier perfekt, da de bringer deres kraftige smag til maden.

 

Hvordan skal jeg opbevare min olivenolie?

En ekstra jomfru olivenolie skal opbevares i et skab. Det er vigtigt at olien ikke får direkte sollys og er opbevaret køligt. Så det danske vejr gør det heldigvis let, at opbevare de italienske olivenolier. Kom aldrig olivenolie i køleskabet, da de fleste olier størkner, hvis temperaturen falder til under 8-10 grader.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.