Italiensk Keramik & Porcelæn

Italiensk keramik

Hos Oliolio forhandler vi et bredt sortiment af italiensk keramik. Vi elsker alt italiensk mad, men også deres håndværk.

Vi forhandler det meste til spisebordet og det betyder også at vi har styr på selve bordet. Cafébordene vi forhandler er i håndmalet fajance og kommer direkte fra Firenze, de passer perfekt til haven eller altanen, hvor man kan bruge de sene sommertimer med en god flaske vin og antipasti. Vores caféborde kan sagtens stå alene, men hvis du ønsker at sidde og drikke din morgenkaffe ved cafébordet, kan du ligeledes købe smukke krus og espressokopper fra mærket Casagent, som er lavet i Italien. Det bliver ikke meget mere italiensk end dette.

Importeret fra Italien

Italiensk keramik fra Oliolio er af god kvalitet og importeret direkte fra Italien, så vi på den måde sikre os at det vi forhandler også stammer og støtter Italiens producenter. Hos Oliolio kalder vi det italiensk porcelæn trods det er italiensk fajance, som dog er en anden type end den porcelæn vi kender i de fleste butikker fra Danmark.

Hvis du er super glad for motiver af frugter og måske endda de syrlige citroner. Så har vi et stort udvalg af keramik skåle og kander med flotte motiver af citroner. Så står du med et behov for smukt italiensk keramik med motiver af citroner, tag et kig på vores shop i dag.

Italiensk keramik til din tapas og antipasti

Der er ikke noget mere italiensk end et bord fyldt med antipasti. Man skal dog ikke glemme hvilken rolle italiensk keramik spiller i det idylliske billede. Italiensk keramik betyder nemlig meget for stemningen, da motiverne og udseendet af den italienske keramik fylder rummet med stemning. Så hvis du ønsker at bringe den italienske stemning hjem til dine stuer, så se fyld dit køkken op med smukt og unikt italiensk keramik.

Hvad er Fajance?

Italiensk porcelæn eller italiensk fajance, hvad skal jeg vælge? Det kan være svært at se forskel på porcelæn og fajance. Især hvis man ikke ved hvad man kigger efter. Fajance er en anden type porcelæn, det hele kommer til produktionsmetoden. Ved den almindelig porcelæn som vi kender i dag, er det brændt ved en højere temperatur end fajance. Dette gør at porcelæn er bundet tættere sammen. Hvis man holder et stykke porcelæn op med en lyskilde, vil du kunne se lyset trænge igennem. Hvor ved fajance ikke er muligt for lyset at trænge igennem. I dag er det meste porcelæn, men hvis du køber fajance og især fra Italien kan du forvente et smukt håndværk hvis metode går århundreder tilbage.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.