Håndplukkede
specialiteter hos

Oliolio

håndplukkede specialiteter

Italienske råvarer

Olivenolier

Vineddike/balsamico

Grøntsager

Vine og spiritus

Skønhed og
pleje

Søde sager

Salt og krydderier

Keramik og porcelæn

De anderledes

spændende nyheder

Autentiske råvarer

God smag

Jeg elsker italienernes stolte levevis på traditioner og deres passion for naturen og mad og vin. Oliolio handler om at hente de ægte råvarer fra det autentiske Italien hjem til Danmark, så alle dem som kender Italien så godt, ikke skal lade sig nøjes. Du skal kunne hente dine ynglingeprodukter i min butik såvel online som fysisk, og hvis du ikke kender Italien får du også muligheden for at opleve stemningen og smage på produkterne i min fysiske butik nær København.

fantastisk tilbehør

Oliolio handler om at hente de ægte råvarer fra det autentiske Italien hjem til Danmark, så alle dem som kender Italien så godt, ikke skal lade sig nøjes.

En Italiensk Butik nær København

Hos Oliolio går vi meget op i at give vores kunder en autentisk oplevelse, meget kan man gøre over nettet, men hvis du savner lidt italiensk, så kom forbi vores fysiske butik i Bagsværd nær København. 

Vi har et stort udvalg her på vores webshop, men hvis du vil prøve eller smage nogle af produkterne før du køber kan du altid komme forbi vores italienske butik, for hvad er mere autentisk end at kunne smage på alle de italienske varer inden du køber dem. Vores italienske butik fyldt med italienske olier, vine og oliven, så hvis du har en forkærlighed for det italienske eller bare for det italienske køkken, så kom ned forbi og få en snak omkring hvordan vi kan hjælpe dig med at få en rigtig italiensk oplevelse. 

Vi tilbyder italiensk antipasti takeaway hver fredag. Så hvis du mangler noget lækkert mad til fredagen eller weekenden så gå ind på vores facebook og bestil det, enten til afhentning eller gratis levering (afstand 20 km fra Bagsværd). Vores antipasti er sammensat hver eneste fredag og er fyldt med kvalitets råvarer fra Italien. Så kom og besøg vores italienske butik, om det så er her, på facebook eller fysisk.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.